Regler for EtterOljen.no

Du får kun bruke EtterOljen.no etter disse reglene. De kan regnes som vanlig "nettvett", men vi skriver dem opp i tilfelle noen skulle få det for seg å misbruke nettsamfunnet.

Dine forpliktelser

Eierens / administratorens skjønn vil bli brukt.

Opphavsretten til rapporten "Teknologiens fravær" beholdes av forfatterne, men du får laste den ned gratis og gi den videre så lenge du ikke tjener penger på det.

Dine bidrag beholder du din opphavsrett til, men du gir oss lov til å formidle og evt. endre på dem.

Enkelte innslag på EtterOljen.no kan være "gjentrykk" av artikler som ikke er lett tilgjengelige andre steder. Slike innslag vil være merket som å ikke være vår eiendom. Alt annet tilhører EtterOljen.no eller den enkelte bruker som la inn materialet.

Våre forpliktelser

Vi vil ikke selge eller på annen måte gi uvedkommende tilgang til din epost-adresse eller andre personopplysninger uten ditt samtykke. Som medlem bestemmer du selv hvor mye informasjon om deg som skal være offentlig tilgjengelig. Se dine innstillinger. Hvis du selv avslører ting om deg selv i diskusjoner og beskjeder, har du selv ansvaret for konsekvensene. (Med andre ord: Ikke skriv hvor du bor hvis du har lagt deg ut med en sint mobb med fakler og høygafler.)

Vi kan sende ut meldinger til alle våre brukere, men kun noen få ganger i året.

Vi stiller ingen garanti for at nettstedet vil være tilgjengelig eller fungere feilfritt, men vi lover å følge med på uønsket bruk og ta oss av dine henvendelser og spørsmål.

Så langt mulig vil vi gi rom for mange forskjellige synspunkter, også hvis de går på tvers av våre egne oppfatninger.

Behandlingsansvarlig: Gunnar René Øie. admin PÅ etteroljen.no

nyheter  |  forum  |  om oss  |  rapporten  |  spill  |  regler
©2004-2005 EtterOljen.no